Тамақ өндірісінің шағын кәсіпорындарына арналған жабдықтарды жобалау

  • Білім алушы тамақ өндірісінің шағын кәсіпорындарына арналған қазіргі заманғы машиналар мен аппараттарды жобалау ерекшеліктерін және оны пайдаланудың прогрессивті әдістерін; шағын және орта қуатты жабдықтар конструкциясында пайдалану үшін ұсынылатын материалдарды; сенімділік және дизайн мәселелерін; техникалық-экономикалық көрсеткіштерді жақсарту мақсатында техниканы жетілдіру, қолданыстағы жабдықты жаңғырту жолдарын зерделейді. Инженерлік есептеулер жүргізеді, таңдалған шешімнің дұрыстығын растайды, жаңа техникалық шешімдерді ұсынады.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top