Сапа менеджментінің жүйесі

  • Бұл курста тамақ өнеркәсібі кәсіпорындарындағы сапа менеджменті жүйесі зерттеледі. Шикізаттың, жартылай фабрикаттардың және дайын өнім сапасының негізгі көрсеткіштері туралы баяндалады. Стандарттау, метрология және сертификаттау негіздері қарастырылады. ISO халықаралық стандарттарының сапа менеджменті мен сапа элементтеріне қойылатын талаптары. ҚР стандарттау және метрологияның заңнамалық және нормативтік базасы зерттелуде. Кәсіпорында сапа менеджмент жүйесің енгізудің әсері бағаланады.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top