Ғылыми-зерттеу жұмыстарының негіздері

  • Бұл курста тамақ өнеркәсібінің технологиялық процестері мен машиналарын ғылыми зерттеудің негіздері оқылады: мәселені белгілеу, ғылыми зерттеудің ғылыми бағыты мен тақырыбын таңдау; ғылыми-зерттеу жұмысының жіктелуі мен негізгі кезеңдері; эксперименттік зерттеуді ұйымдастыру және жүргізу; эксперименттік зерттеулер әдістемесін таңдау және сипаттау; эксперименттер нәтижелерін өңдеу; ғылыми-зерттеу жұмысының нәтижелерін енгізу деңгейлері; ғылыми-зерттеу жұмысы бойынша есеп жасауға талаптар.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top