Зерттеу нәтижелерін өңдеу әдістері

  • Курста тамақ өнеркәсібінің технологиялық процестерін зерттеу кезінде алынған эксперименттік деректерді өңдеу әдістері; эксперименттер нәтижелерін математикалық өңдеу әдістері; кездейсоқ шаманың сипаттамалары; тарату функциялары және олардың тікелей және жанама өлшеулердің қателіктерінің қасиеттері; компьютерлік техниканы қолдана отырып эксперименттер нәтижелерін өңдеу; эксперименттер нәтижелері бойынша графиктер құру; сәйкестендіру алгоритмдері, олардың мүмкіндіктері мен қолдану салалары зерделенеді.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top