Тамақ шикізатын өңдеуге арналған машиналарды жобалау

  • Бұл курста механикалық жабдықтың негізгі конструкциялары, тамақ өнімдерін өңдеуге арналған жабдықты пайдаланудың прогрессивті әдістері, жабдықтың негізгі түйіндері, әртүрлі құрылымдық элементтерді жасау үшін қолданылатын материалдар зерттеледі. Білім алушы кинематикалық, күштік және беріктік есептеулерін жүргізеді, жаңа техникалық шешімдерді, механикалық жабдықтарды жетілдіру жолдарын ұсынады. Тамақ шикізатын өңдеуге арналған машинаның жобасын орындайды. Конструкторлық мәтіндік және графикалық құжаттаманы рәсімдейді.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top