Тамақ өндірісінің технологиялық жабдықтарын есептеу және құрастыру

  • Бұл курста тамақ өндірісінің технологиялық машиналары мен жабдықтарын жобалаудың негіздері мен есептеулері зерттеледі. Пластиналар мен қабықшалар теориясының негізгі ережелері; моментті және моментсіз теория; ішкі және сыртқы қысыммен жұмыс істейтін аппараттарды есептеу және құрастыру; фланецты қосылыстарын, аппарат тіректерін, бұрандаларды есептеу; ұсатқыштарды есептеу; шнектерді есептеу; аластырғыштардың біліктерін есептеу; ротациялық машиналар; олардың конструкцияларының ерекшеліктері; сепаратор барабанын есептеу.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top