Тағамдық химия

  • Пән тағам өнімдерін өндіру және сапасын бағалау саласында білім береді: азық - түлік шикізаты мен тамақ өнімдерінің химиялық құрамы, тамақ технологиясындағы және адам ағзасы үшін макро-және микронутриенттердің маңызы, тамақтану физиологиясының негіздері, тамақтанудың негізгі тұжырымдамалары. Тағам шикізаты мен өнімдерінің химиялық құрамын, өңдеу және дайын өнімдерін алу кезінде болатын химиялық процестердің жалпы заңдылықтарын қарастырады.
  • Образовательная программа 6B07210 Тағам қауіпсіздігі
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top