Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тағамдық химия
-
Пән тағам өнімдерін өндіру және сапасын бағалау саласында білім береді: азық - түлік шикізаты мен тамақ өнімдерінің химиялық құрамы, тамақ технологиясындағы және адам ағзасы үшін макро-және микронутриенттердің маңызы, тамақтану физиологиясының негіздері, тамақтанудың негізгі тұжырымдамалары. Тағам шикізаты мен өнімдерінің химиялық құрамын, өңдеу және дайын өнімдерін алу кезінде болатын химиялық процестердің жалпы заңдылықтарын қарастырады.
-
Образовательная программа 6B07210 Тағам қауіпсіздігі
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 1