Функционалды бағыттағы тағам өнімдерінің технологиясы

  • Функционалдық мақсаттағы өнімдерді өндіру саласында теориялық білім алу, өндірістік-технологиялық және ғылыми-зерттеу қызметі үшін қажетті жұмыс біліктері мен дағдыларын қалыптастыру. Функционалды және десертті мақсаттағы тағам өнімдерін өндірудің ғылыми негіздерін ашу, технологиялық процестермен, функционалды мақсаттағы өнімдерді өндірудің технологиялық сызбаларын құру принциптерімен, қалдықсыз технологияларды құру мәселелерімен, шикізат пен өнім сапасына қойылатын талаптармен таныстыру.
  • Образовательная программа 6B07210 Тағам қауіпсіздігі
  • Несиелер 5
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top