Тамақ өнімдерін өндірудің ғылыми негіздері

  • Тамақ өнімдерін өндіруде қолданылатын шикізат. Тамақ өнімдерін өндіру кезіндегі технологиялық процестер. Тағам өнімдерін өндіру кезіндегі биохимиялық, физико-химиялық өзгерістер. Микроағзалар мен ферментті препараттарды және тамақ өнімдерінің технологиясын пайдалану. Тамақ өнімдерін өндіру технологиясының ғылыми негіздері. Функционалды өнімдерді жобалаудың заманауи аспектілері.
  • Образовательная программа 7M07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 4
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 2
Top