Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақ өнімдерін өндірудің ғылыми негіздері
-
Тамақ өнімдерін өндіруде қолданылатын шикізат. Тамақ өнімдерін өндіру кезіндегі технологиялық процестер. Тағам өнімдерін өндіру кезіндегі биохимиялық, физико-химиялық өзгерістер. Микроағзалар мен ферментті препараттарды және тамақ өнімдерінің технологиясын пайдалану. Тамақ өнімдерін өндіру технологиясының ғылыми негіздері. Функционалды өнімдерді жобалаудың заманауи аспектілері.
-
Образовательная программа 7M07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 4
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 2