Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Рационалды тамақтану негіздері
-
Пән рационалды және теңдестірілген тамақтану тұжырымдамасын, диетаны, тамақтану проблемаларының биологиялық және экологиялық аспектілерін, рационалды тамақтану теориясын; макро- және микроэлементтердің тамақтанудағы рөлі, энергия мен қоректік заттардың физиологиялық қажеттілігінің ұсынылған мәндері. Пәнді аяқтағаннан кейін магистрант халықтың әртүрлі топтарының тамақтануын зерттеу әдістерін біледі және тәжірибеде қолданады.
-
Образовательная программа 7M10109 Нутрициология
-
Несиелер 8
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 2