Тағам саласындағы бақылау жүйесі

  • Тамақ өндірісіндегі қадағалау жүйесінің түсінігі. Дайын өнімді дайындау үшін технологиялық процестің барлық кезеңдерінде тамақ шикізаты мен өнім жүйесін көрсету. Азық-түлік тұтынушысы үшін қауіпсіздікке байланысты мәселелер. Төмендеуі тәуекел қауіп өнімдерін өндіруде, жылдам әрекет етіп, ерекше жағдай. Болашақта осындай проблемалардың алдын алу үшін анықталған жоғары қауіпті учаскелердегі бақылау. Кәсіпорыннан тыс температуралық режимдерді сақтау (сыртқы бақылау), өндіріс процесі және құжат айналымы (ішкі бақылау), өнімнің қауіпсіздігін құжатпен растай отырып, технологияны және регламенттелген операцияларды сақтау.
  • Несиелер 7
  • Селективті тәртіп
  • Семестр 1
Top