Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Өндіріс технологиясы және тағам өнімдерін стандарттау
-
Өнімдер ассортиментін зерделеу, нормативтік құжаттармен және заңнамалық актілермен, тамақ өнімдерін өндірудің технологиялық схемаларымен жұмыс жасау, тауарларды саны мен сапасы бойынша қабылдау, тамақ өнімдерін тасымалдау, сақтау, сату ережелері мен режимдерінің сақталуын қамтамасыз ету тағам өнімдерінің стандарт талаптарына сәйкес болуын қамтамасыз ету.
-
Образовательная программа 6B07501 Стандарттау, сертификаттау және метрология (тағам саласы бойынша)
-
Несиелер 7
-
Селективті тәртіп
-
Семестр 2