Эногастрономия

  • Бұл мамандандырылған курс, тамақтану саласындағы соңғы тенденцияларды, атап айтқанда, эногастрономия деп аталатын сусындар мен белгілі бір тағамдардың өзара әрекеттесуі мен комбинациясының бағытын зерттейді. Бұл ғылым емес, керісінше шығармашылық үдеріс, өнер, бәрінен де құнды осы пән, өйткені тамақ секторы өнердің, шығармашылықтың объектісіне айналатындығын және мұнда авторлық көзқарастың үлкен рөл атқаратындығын және осындай шебер аспаздарға Мишелин жұлдыздары берілетіндігін көрсетеді.Студенттер осы бағытта жатқан принциптерді игереді, қорытынды бақылау емтиханы ретінде презентация- жоба түрінде өз құзыреттіліктері мен дағдыларын көрсете алады. Қонақ дәрістерімен бірегей сомельелер мен рестораторлар қатысады.
  • Образовательная программа 6B11107 Мейрамхана және отель бизнесі
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top