Сатып алуларды басқару

  • Курс қонақжайлылық индустриясындағы қызметтер мен өнімдердің қауіпсіздігі мен сапасын реттейтін нормативтік құқықтық базаны зерделеуді қарастырады. HORECA саласындағы кәсіпорындарда сатып алу жоспарларын құрудың негізгі принциптері мен технологияларын қарастырады. Қоғамдық тамақтандыру және орналастыру мекемелерінің қызметтеріне міндеттер қою, сонымен қатар олардың сапасын бағалау және олардың орындалуын бақылау, кірістілік үшін жоспарлау құжаттарын пайдалану бағыттары көрсетілген. Студенттер кейс әдісі мен ситуациялық тапсырмаларға негізделген топтарда, мини-топтарда жұмыс істейді, сонымен бірге өзіндік жұмыстарды орындай отырып, негізгі құралдарды ала отырып, қонақжайлылықтағы сатып алуды басқару дағдыларын қалыптастыра алады, қонақжайлылық кәсіпорындарының материалдық-техникалық ресурстардағы қажеттіліктерін есептей алады. Курс жазбаша қорытынды емтиханмен аяқталады. Қонақ дәрістерімен қонақжайлылық индустриясының менеджерлері (Ecober, SonaLab) қатысады, олар HORECA үшін ең жаңа жабдықтар мен жабдықтар жеткізушілер.
  • Образовательная программа 6B11107 Мейрамхана және отель бизнесі
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top