Жылқы шаруашылығы, жылқы еті мен қымызын өндіру технологиясы

  • Білім алушылар пәнді оқу барысында жылқы шаруашылығының халықтық-шаруашылық маңызын, жылқылардың эволюциясы мен қолға үйретілуін, биологиялық ерекшеліктерін, конституция түрлерін, экстерьерін, интерьерін, түрлі бағыттағы жылқы шаруашылығын жүргізу технологияларының ерекшеліктерін, көбеюін, жылқылардың сүт және ет өнімділігін игереді; жылқы тұқымдарының жіктелуін, селекциялық-асылдандыру жұмысын, спорттық жылқы шаруашылығын; жылқыларды күтіп-бағу, азықтандыру және өсіру технологиясын, қымыз және жылқы етін өндіру технологиясын меңгереді.
  • Образовательная программа 6B08201 Мал шаруашылығы
  • Несиелер 5
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top