Қой шаруашылығы, қой етін, жүнін өндіру технологиясы

  • Пән қойлардың биологиялық ерекшеліктерін, экстерьерін, конституциясын, қоңдылығын, негізгі тұқымдардың жіктелуі мен сипаттамасын, ет және сүт өнімділігін, үлбір, тондық және елтірілік өнімдері сұрақтары бойынша білім мен түсінік береді; студенттер қойды азықтандыру қағидаларын, қой шаруашылығындағы асылдандыру жұмысын, қойларды өсіру және күтіп-бағу технологиясын, зоотехникалық және асыл тұқымдық есепті, қойларды таңбалау және бағалауды меңгереді.
  • Образовательная программа 6B08201 Мал шаруашылығы
  • Несиелер 5
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top