Сүт және ет өнімдерін өңдеу және сақтау технологиясы 1

  • Пән сүт өнеркәсібінің жағдайы мен даму болашағын, әр түрлі ауыл шаруашылығы малының сүт өнімінің құрамы мен қасиеттерін, дайындалатын сүтке қойылатын талаптарды, сүтті өндіруге, тасымалдауға және тапсыруға қойылатын талаптарды; сүт және сүт өнімдерін стандарттауды; сүтті алғашқы өңдеуді, сүт қайта өңдеудің ресурс - және энергия үнемдеуші технологияларын, технологиялық жабдықтарды санитарлық өңдеу сұрақтарын оқытады
  • Образовательная программа 6B08201 Мал шаруашылығы
  • Несиелер 3
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top