Ешкі шаруашылығы, сүт, ет, жүн және мамықты өндіру технологиясы

  • Пән ешкінің биологиялық ерекшеліктерін, экстерьерін, конституциясын және қоңдылығын, негізгі тұқымдарының жіктелуі мен сипаттамасын, ешкі шаруашылығы өнімдерін, табынды көбейтуді, төлдерді өсіруді, ешкілерді азықтандыруды; ешкі шаруашылығы өнімдерін өндірудің экономикалық тиімділігін; ешкі шаруашылығында асылдандыру жұмыстарын оқытуды қамтиды.
  • Образовательная программа 6B08201 Мал шаруашылығы
  • Несиелер 3
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 2
Top