Өсімдік шаруашылығы өнімдерін сақтау және өңдеу технологиясы

  • Курс өсімдік шаруашылығы өнімдерінің сапасына және оларды арттыру жолдарына, осы өнімдер шығындарының сипатына және оларды сақтауды ұйымдастыруға, ауыл шаруашылығы шикізатын өңдеу мен сақтаудың ұтымды тәсілдеріне байланысты проблемаларды зерделеуге бағытталған. Пән өсімдік шикізатындағы микроорганизмдердің, жәндіктер мен кенелердің тіршілік әрекеті және олар келтіретін зиян және бақылау шаралары туралы мәселелерді қарастырады. Ұн тарту, нан пісіру және консервілеу өнеркәсібі бойынша материал берілген.
  • Образовательная программа 6B08101 Агрономия
  • Несиелер 5
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top