Жануарлардан алынатын жемшөптің ветеринариялық-санитариялық сараптамасы және қауіпсіздігі

  • Пәнді оқу кезінде азықтық және жемдік қоспалардың қазіргі классификациясы зерттеледі. Заманауи агроөнеркәсіптік кәсіпорындарда азықтың, құрама жемнің және оларды өндіруге арналған шикізаттың тағамдық құндылығы, химиялық құрамы мен қауіпсіздік көрсеткіштеріне бақылау жүргізу. Докторанттар отандық жағдайларда халықаралық стандарттар мен ветеринариялық-санитариялық ережелер талаптарына сәйкес азық сапасы мен қауіпсіздігіне сараптама жүргізу дағдыларын меңгереді. Өндіріс технологиясы, сақтау және азықтандыруға дайындау әдістері мен талаптары.
  • Образовательная программа 8D09102 Ветеринариялық санитария
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 2
Top