Азық-түлік қауіпсіздігінің заманауи мәселелері

  • Пәнді игеру кезінде тамақ өнімдерінің сапасы мен қауіпсіздігі мәселелері қаралады. Қазақстан Республикасында да, шетелде де ең көп таралған контаминанттар мен бұрмалау түрлерін зерттейді. Шикізаттың сапасы мен қауіпсіздігін анықтау, сараптау, бағалаудың заманауи әдістері мен құралдарын меңгереді. Докторант Кеден одағының, ЕАЭО, ДСҰ-ның негізгі заңдарын, сапалы өнім шығаруды регламенттейтін ИСО стандарттарын басшылыққа алуы тиіс. Тамақ өнімдерінің сапасы мен қауіпсіздігіне мониторинг жүргізу.
  • Образовательная программа 8D09102 Ветеринариялық санитария
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 2
Top