Тамақ өнімдері қауіпсіздігінің менеджмент жүйесін жетілдіру және жобалау

  • ХАССП халықаралық танылған жүйелі тәсілін немесе қауіпті факторды және бақылау критикалық нүктелерін талдау жүйесін қолдану туралы. Ет-сүт кәсіпорындарында және қоғамдық тамақтандыруда ХАССП жүйесін құрудың ұтымды тәсілі туралы. Еуразиялық экономикалық одақтың тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі саласындағы заңнамасы туралы. Haaccp жүйесін әзірлеу және қолдану туралы. Тұжырымдама туралы, ИСО 22000-да ХАССП -тің жеті қағидасына негізделген.
  • Образовательная программа 8D07202 Тағам қауіпсіздігі
  • Несиелер 10
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 2
Top