Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақ өнімдері қауіпсіздігінің менеджмент жүйесін жетілдіру және жобалау
-
ХАССП халықаралық танылған жүйелі тәсілін немесе қауіпті факторды және бақылау критикалық нүктелерін талдау жүйесін қолдану туралы. Ет-сүт кәсіпорындарында және қоғамдық тамақтандыруда ХАССП жүйесін құрудың ұтымды тәсілі туралы. Еуразиялық экономикалық одақтың тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі саласындағы заңнамасы туралы. Haaccp жүйесін әзірлеу және қолдану туралы. Тұжырымдама туралы, ИСО 22000-да ХАССП -тің жеті қағидасына негізделген.
-
Образовательная программа 8D07202 Тағам қауіпсіздігі
-
Несиелер 10
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 2