ГМА жүйесі және тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі

  • ГМА өндірісінде кіріс бақылауды, өндірістік бақылауды және дайын өнімнің сапасын ұйымдастыру және тиімді жүзеге асыру бойынша өндірістік-технологиялық қызмет туралы курс; тиісті шикізат пен дайын өнімнің стандартты және сертификаттық сынақтарын жүргізу; проблемалық өндірістік жағдайларды талдау, проблемалық міндеттер мен мәселелерді шешу. Азық-түлік шикізаты мен тамақ өнімдерінің сапасы мен қауіпсіздігі саласындағы негізгі ұғымдар, азық-түлік шикізатының сапасын бақылау және бақылау бойынша әдіснамалық базаны игеру.
  • Образовательная программа 8D07202 Тағам қауіпсіздігі
  • Несиелер 10
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 2
Top