Тамақ қауіпсіздігін қамтамасыз етудің ғылыми негіздері

  • Құбылыстарды талдау, синтездеу және бағалау үшін жалпы теориялық технология мен техника, өндірісті технологиялық дайындау бойынша әдістемелік және нормативтік материалдар, азық-түлік шикізаты мен тамақ өнімдерінің қауіпсіздігін қамтамасыз ету бойынша білім. Тамақ өнімдерінің қауіпсіздік тұжырымдамасы, терминдер мен анықтамалар. Тамақ өнімдерінің қауіпсіздігін басқару элементтері, проблемалар мен перспективалар. Азық-түлік өнімдерін жеткізу жүйесіндегі тәуекелдер мен бақылау. ХАССП сапасын бақылау, тәуекелді бағалау.
  • Образовательная программа 8D07202 Тағам қауіпсіздігі
  • Несиелер 5
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 1
Top