Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Аналитикалық және физколлоидтық химия
-
Пәнді оқыту студенттерді тағамдық өндіріс технологиясындағы теориялық және эксперименттік зерттеулерге арналған аналитикалық және физколлоидтық химия негіздерін қолдану дағдыларын қалыптастырады. Талдау әдістерінің жіктелуі; тұнбаның гравиметриялық және тұндыратын түрі; тұндырғышты таңдау. Қышқылдық-негізгі титрлеу. Бейтараптандыру процесін бейнелеудің графикалық әдісі. Индикаторлар теориясы. Редоксиметрия әдістері. Редокс-индикаторлар. Перманганатометрия және йодометрия әдістері.
-
Образовательная программа 6B07201 Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы
-
Несиелер 5
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 2