Аналитикалық және физколлоидтық химия

  • Пәнді оқыту студенттерді тағамдық өндіріс технологиясындағы теориялық және эксперименттік зерттеулерге арналған аналитикалық және физколлоидтық химия негіздерін қолдану дағдыларын қалыптастырады. Талдау әдістерінің жіктелуі; тұнбаның гравиметриялық және тұндыратын түрі; тұндырғышты таңдау. Қышқылдық-негізгі титрлеу. Бейтараптандыру процесін бейнелеудің графикалық әдісі. Индикаторлар теориясы. Редоксиметрия әдістері. Редокс-индикаторлар. Перманганатометрия және йодометрия әдістері.
  • Несиелер 5
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 2
Top