Мал шаруашылығы өнімдерін қайта өңдеу технологиясы

  • Жануарлар мен құстарды қайта өңдеу кәсіпорындарына қабылдау мен тапсырудан және мал шаруашылығы өнімдерін бастапқы өңдеуден бастап дайын өнімді сатуға дейінгі технологиялық процестерді, микробиологиялық процестер негізінде мал шаруашылығы өнімдерін қайта өңдеу технологиясын; жануарлардан алынатын шикізатқа әсер етудің физикалық, химиялық және басқа тәсілдерін; ауыл шаруашылығы жануарлары мен құс сою өнімдерінің сапасын анықтау әдістерін, оларды сақтау шарттарын зерделейді
  • Несиелер 4
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 2
Top