Мал шаруашылығы өнімдерін стандарттау және сертификаттау

  • Стандарттаудың, Метрологияның, сертификаттаудың ұйымдастырушылық-әдістемелік негіздері, ұлттық және Халықаралық стандарттау жүйесі, өнім қауіпсіздігінің санитарлық-гигиеналық талаптары, тұтыну талаптары және мал шаруашылығы өнімдерінің сапалық сипаттамалары. Қазіргі заманғы ақпарат көздерін, Стандарттау, сертификаттау және сапаны басқару бойынша отандық және шетелдік тәжірибені, өнім сапасын бағалаудың қазіргі заманғы әдістерін жинақтау дағдыларын қалыптастырады
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top