Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Балықты азықтандыру және жем дайындау технологиясы
-
Құрама жем компоненттерінің негізгі сипаттамаларын, онтогенездің әртүрлі кезеңдеріндегі балықтардың қоректік заттарға қажеттілігін, балық рационындағы ақуыздардың, майлардың, көмірсулардың, дәрумендердің, минералдардың рөлін; жемшөп сапасын бағалауды, құрама жем мен тірі жемшөп дайындау технологиясын, нақты балық өсіру шаруашылықтарының жағдайларына қатысты жасанды жемшөп дайындаудың, сақтаудың, таратудың өндірістік схемаларын қалыптастыру әдістерін зерттейді.
-
Образовательная программа 6B08400 Аквакультура және су биоресурстары
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1