Балықты азықтандыру және жем дайындау технологиясы

  • Құрама жем компоненттерінің негізгі сипаттамаларын, онтогенездің әртүрлі кезеңдеріндегі балықтардың қоректік заттарға қажеттілігін, балық рационындағы ақуыздардың, майлардың, көмірсулардың, дәрумендердің, минералдардың рөлін; жемшөп сапасын бағалауды, құрама жем мен тірі жемшөп дайындау технологиясын, нақты балық өсіру шаруашылықтарының жағдайларына қатысты жасанды жемшөп дайындаудың, сақтаудың, таратудың өндірістік схемаларын қалыптастыру әдістерін зерттейді.
  • Образовательная программа 6B08400 Аквакультура және су биоресурстары
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top