Өсімдік шаруашылығы өнімдірінің сапасын бағалау және нормалау

  • Пән стандарттаудың, сертификаттаудың, метрология мен лицензиялаудың ұйымдастырушылық, ғылыми және әдістемелік негіздері, өсімдік шаруашылығы өнімдерінің тұтынушылық қасиеттерін бағалау, ауыл шаруашылығы өндірісінің тиімділігін қамтамасыз ету үшін шикізат сапасын нормалау және бақылау туралы білімді қалыптастырады. Пән өсімдік шаруашылығы өнімдеріне ұлттық, мемлекетаралық, халықаралық стандарттар мен техникалық шарттардың негіздерін және сапаны анықтау әдістерін зерттейді.
  • Образовательная программа 6B08123 Агрономия
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top