Сақтау кезінде өсімдік өнімдерінің зиянкестері мен аурулары

  • Пән ауылшаруашылық дақылдарына және жалпы өсімдік өнімдеріне зиян келтіретін зиянкестердің негізгі кластары мен отрядтарын ажыратады және сипаттайды. Өсімдік шаруашылығы өнімдерінің фитофагтарының таралу жолдары мен формаларын және зияндылық дәрежесін талдайды және жинақтайды: биологиялық ерекшеліктері, экологиялық талаптары, зақымдану белгілері, олардың санын реттейтін факторлар. Зиянды организмдердің алдын алу және оларды қорғау бойынша іс-шаралар ұсынылған.
  • Образовательная программа 6B08104 Фитосанитарлық қауіпсіздік
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top