Сауда және қоғамдық тамақтану саласындағы бухгалтерлік есеп

  • Пән сауда және қоғамдық тамақтандыру ұйымдарындағы бухгалтерлік есептің негізгі аспектілерін зерттейді, тауар операцияларын бухгалтерлік есептің құқықтық негізімен таныстырады, көтерме және бөлшек саудада, қоғамдық тамақтандыру ұйымдарында есеп жүргізу әдістемесін қарастырады, сауда мен қоғамдық тамақтандырудағы тауар операцияларына салық салу, айналым шығындары және түпкілікті қаржылық нәтижелерді қалыптастыру мәселелерін қамтиды. Курс ішкі бақылауды ұйымдастыру және сауда және қоғамдық тамақтандыруды басқаруды ақпараттық қамтамасыз етуді қалыптастыру, есеп ақпаратын жинақтау және сауда және қоғамдық тамақтандыру ұйымдарының бухгалтерлік есептерін жасау бойынша практикалық дағдыларды қалыптастырады.
  • Образовательная программа 6B04111 Есеп және аудит
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Семестр 1
Top