Функционалдық және мамандандырылған тамақ өнімдерінің технологиясы

  • Функционалды және мамандандырылған технологиялық өндірістік процестердің мәнін оқытылады, сонымен қатар функционалды және мамандандырылған тамақ өнімдерінің технологиясын құрудың ғылыми әдістемесі. Функционалды және арнайы тағамдардың дизайнын зерттеу. Функционалды және мамандандырылған тамақ өнімдерін өндірудегі биокаталитикалық, химиялық, биохимиялық, физико -химиялық, микробиологиялық, биотехнологиялық, жылу және масса алмасуды, реологиялық процестерді модельдеуге негізделген ғылыми зерттеулер.
  • Несиелер 4
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 2
Top