Қолданыстағы білім беру бағдарламасы

7M07201 Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы в Жәңгір хан атындағы Батыс Қазақстан аграрлық-техникалық университеті

Пәндер

Оқыту нәтижелері

  • кәсіби қызмет саласында өсімдік шикізатынан тамақ өнімдерін өндірудің инновациялық технологияларын негіздеу
  • цифрландыру элементтерімен тамақ және қайта өңдеу саласының технологиялық процестерін автоматты басқару жүйесін дайындау
  • кәсіби қызметтегі педагогика, психология және оқыту әдістемесінің теориялық-әдістемелік негіздерін қолдану
  • қайта өңдеу саласы бойынша ғылыми зерттеулерде және тәжірибеде ресурстарды үнемдейтін технологиялардың ғылыми-теориялық әдістері мен тәсілдерін қолдану
  • технологиялық процестерді оптимизациялау кезінде математикалық модельдермен тағамдық микробиология және биотехнология саласында зерттеулер жүргізе алу
  • шетел тілдерінің бірінде жазбаша және ауызша кәсіби коммуникацияға қабілетін көрсету
  • өңдеу өндірісінің қазіргі заманғы жабдықтарын пайдалану және ритмикалық жұмысын қамтамасыз ету үшін алынған білімді қолдану
  • ғылыми зерттеулер мен педагогикалық қызметте философиялық және ғылыми ойдың әлеуметтік-этикалық аспектілерін, моральдық, нормативтік-құнды білімдерін қолдану
  • тамақ өнімдерінің жаңа технологиялары мен рецептураларына жобаларды басқарудың заманауи тұжырымдамасы туралы білімдерін көрсету
  • шикізат пен тамақ өнімдерінің сапасы мен қауіпсіздігін қамтамасыз ету үшін эксперимент пен ғылыми зерттеулердің нәтижелерін енгізу
Top