Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
7M07201 Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы в Жәңгір хан атындағы Батыс Қазақстан аграрлық-техникалық университеті
-
Білім беру бағдарламасының мақсаты Тамақ шикізатының қайта өңдеу саласындағы қазіргі заманғы ғылыми және практикалық мәселелерді шешуге қабілетті, педагогикалық қызметі және зерттеу дағдылары бар тамақ өнеркәсібі кәсіпорындарында басқару қызметін жүзеге асыратын, жоғары кәсіби деңгейлі магистрлерді дайындау.
-
Академиялық дәреже Магистратура
-
Оқыту тілі Русский, Қазақша
-
Оқу мерзімі 2 года
-
Кредиттер көлемі 120
-
Білім беру бағдарламаларының тобы M111 Тамақ өнімдерін өндіру
-
Білім беру саласы 7M07 Инженерлік, өңдеу және құрылыс салалары
-
Дайындық бағыты 7M072 Өндірістік және өңдеу салалары
Пәндер
-
1 Оқу жылы
ҒЗТКЖ коммерцияландыру
Жоғарғы мектеп педагогикасы
Тағам өндірісіндегі биотехнология
Басқару психологиясы
Қайта өңдеу өндірістері технологиясының ғылыми-теориялық негіздері
Тағам микробиологиясының қолданбалы аспектілері
Ғылым тарихы мен философиясы
Өңдеу өндірістерін цифрландыру
Функционалдық және мамандандырылған тамақ өнімдерінің технологиясы
Қайта өңдеу өндірісінде жобаларды басқару
Қайта өңдеу өндірістерінің ресурс үнемдеуші технологиялары
Астық өңдеу өндірістерінің заманауи қондырғылары
Арнайы пәндерді оқытудың әдістемесі
Шет тілі (кәсіптік)
-
2 Оқу жылы
Өсімдік шикізатынан тамақ өнімдерін өндірудің технологиялық процестерін модельдеу және оңтайландыру
Өсімдік шаруашылығы өнімдерін қайта өңдеу және сақтаудың инновациялық технологиясы
Өсімдік шикізатынан жасалған тамақ өнімдерін инновациялық технологиялары
Технологиялық инновацияларды дайындау әдістемесі
Қайта өңдеу өндірістері технологиясының физика-химиялық, биохимиялық және биотехнологиялық негіздері
Өсімдік шикізатынан жасалған тамақ өнімдерін физика-химиялық талдаудың инновациялық аспектілері
Ғылыми-зерттеу семинары
Профессии
Оқыту нәтижелері
- кәсіби қызмет саласында өсімдік шикізатынан тамақ өнімдерін өндірудің инновациялық технологияларын негіздеу
- цифрландыру элементтерімен тамақ және қайта өңдеу саласының технологиялық процестерін автоматты басқару жүйесін дайындау
- кәсіби қызметтегі педагогика, психология және оқыту әдістемесінің теориялық-әдістемелік негіздерін қолдану
- қайта өңдеу саласы бойынша ғылыми зерттеулерде және тәжірибеде ресурстарды үнемдейтін технологиялардың ғылыми-теориялық әдістері мен тәсілдерін қолдану
- технологиялық процестерді оптимизациялау кезінде математикалық модельдермен тағамдық микробиология және биотехнология саласында зерттеулер жүргізе алу
- шетел тілдерінің бірінде жазбаша және ауызша кәсіби коммуникацияға қабілетін көрсету
- өңдеу өндірісінің қазіргі заманғы жабдықтарын пайдалану және ритмикалық жұмысын қамтамасыз ету үшін алынған білімді қолдану
- ғылыми зерттеулер мен педагогикалық қызметте философиялық және ғылыми ойдың әлеуметтік-этикалық аспектілерін, моральдық, нормативтік-құнды білімдерін қолдану
- тамақ өнімдерінің жаңа технологиялары мен рецептураларына жобаларды басқарудың заманауи тұжырымдамасы туралы білімдерін көрсету
- шикізат пен тамақ өнімдерінің сапасы мен қауіпсіздігін қамтамасыз ету үшін эксперимент пен ғылыми зерттеулердің нәтижелерін енгізу
Ұқсас БББ
7M07201 Тамақ және өңдеу өндірістерінің технологиясы мен инженерингі.
Мұхаммед Хайдар Дулати атындағы Тараз өңірлік университеті
7M07201 Тамақ өнімдерінің технологиясы
Сәкен Сейфуллин атындағы Қазақ агротехникалық зерттеу университеті
7M07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
Алматы технологиялық университеті (АТУ)
7M07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
Қазтұтынуодағы Қарағанды университеті
7M07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы (қолдану саласы бойынша)
Семей қаласының Шәкәрім атындағы университеті