Азық-түлік шикізаты мен тағам өнімдерінің қауіпсіздігі

  • Тамақ өнімдерінің сапасы мен қауіпсіздігі зерттелуде. Табиғи шыққан улы заттар, сондай -ақ бактериялардың, саңырауқұлақтардың белсенділігінен туындайтын қауіптер. Тағамдық және диеталық қоспаларды қолдану. Азық -түлік өнімдерінің жалған жасалуы, азық -түлік шикізаты мен азық -түлік өнімдерінің ауыл шаруашылығында қолданылатын заттармен ластануы. Уытты элементтермен, диоксиндермен, полициклді хош иісті көмірсутектермен, радионуклидтермен ластану.
  • Образовательная программа 7M07203 Тағам қауіпсіздігі
  • Несиелер 7
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 1
Top