Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Азық-түлік шикізаты мен тағам өнімдерінің қауіпсіздігі
-
Тамақ өнімдерінің сапасы мен қауіпсіздігі зерттелуде. Табиғи шыққан улы заттар, сондай -ақ бактериялардың, саңырауқұлақтардың белсенділігінен туындайтын қауіптер. Тағамдық және диеталық қоспаларды қолдану. Азық -түлік өнімдерінің жалған жасалуы, азық -түлік шикізаты мен азық -түлік өнімдерінің ауыл шаруашылығында қолданылатын заттармен ластануы. Уытты элементтермен, диоксиндермен, полициклді хош иісті көмірсутектермен, радионуклидтермен ластану.
-
Образовательная программа 7M07203 Тағам қауіпсіздігі
-
Несиелер 7
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 1