Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тағам өнімдері қауіпсіздігінің қауіп-қатерін бағалау
-
Азық-түлік шикізаты мен тамақ өнімдерінің сапасын қамтамасыз ету. Салауатты тамақтану саласындағы мемлекеттік саясат. НАССР жүйесі бойынша тамақ өнімдерінің қауіпсіздігін бағалау критерийлері. Уыттылық шегі белгіленбеген кезде қатерді анықтау. Тамақ өнімдерінің қауіп-қатерін және қауіпсіздігін бағалау. Әлеуметтік-гигиеналық мониторинг. Микробиологиялық қауіпті факторлардың қауіп-қатерін бағалау және технологиялық қоспаларды қолдану. Химиялық ксенобиотиктерден қауіптілігін бағалау.
-
Образовательная программа 7M07203 Тағам қауіпсіздігі
-
Несиелер 4
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 1