Тағам өнімдері қауіпсіздігінің қауіп-қатерін бағалау

  • Азық-түлік шикізаты мен тамақ өнімдерінің сапасын қамтамасыз ету. Салауатты тамақтану саласындағы мемлекеттік саясат. НАССР жүйесі бойынша тамақ өнімдерінің қауіпсіздігін бағалау критерийлері. Уыттылық шегі белгіленбеген кезде қатерді анықтау. Тамақ өнімдерінің қауіп-қатерін және қауіпсіздігін бағалау. Әлеуметтік-гигиеналық мониторинг. Микробиологиялық қауіпті факторлардың қауіп-қатерін бағалау және технологиялық қоспаларды қолдану. Химиялық ксенобиотиктерден қауіптілігін бағалау.
  • Образовательная программа 7M07203 Тағам қауіпсіздігі
  • Несиелер 4
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 1
Top