Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақтану мәдениеті
-
Пәнде әлем халықтардың мәдениеті, тамақтану әдебі, қазақ және түрлі халықтардың мәдениеті, тамақтанудың тәрбиелік мәні, дұрыс тамақтану негізі, дастарқан басында өзін-өзі дұрыс ұстау ережелері, дастарқанды жабдықтау, тағам әзірлеу технологиясы, Әлем халықтарының тағамдары қарастырылады. Жалпы мәдениет концепциялары негізінде мәселелерді шешу жолдарын талдайды, критериалды бағалау, диагностикалау, білім алушының тұлғалық дамуын қалыптастыру сипатталады.
-
Образовательная программа 6B01408 Еңбек технологиясы және кәсіпкерлік мұғалімін даярлау
-
Несиелер 7
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1