Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Аспаздық жұмыс техникасы
-
Дұрыс тамақтану негіздері, тамақ әзірлеу жұмыстары,аспаздық жұмыс техникалары, қазақ және түрлі халықтардың тағам түрлері қарастырылады. Ас үй жабдықтарын қолайлы топтастыру және орналастыру, тұрмыстық техниканы кеңінен пайдалану үйдегі мироклиматтық жағдай, жалпы мәдениет концепциялары негізінде мәселелерді шешу жолдарын талдайды, критериалды бағалау, диагностикалау, оқушының тұлғалық дамуын қалыптастыру сипатталады.
-
Образовательная программа 6B01408 Еңбек технологиясы және кәсіпкерлік мұғалімін даярлау
-
Несиелер 7
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1