Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақ өнімдері өндірісінің технологиясы.
-
Тамақ өнімдері, өндірістегі тамақ әзірлеу жұмыстары, аспаздық жұмыс техникалары, өндірісте түрлі халықтардың тағам түрлерін әзірлеу ерекшеліктері қарастырылады. Тамақ өнімдері өндірісінің технологиясын меңгеру тұрмыстық техниканы кеңінен пайдалану мироклиматтық жағдай, жалпы мәдениет концепциялары негізінде мәселелерді шешу жолдарын талдайды, критериалды бағалау, диагностикалау, оқушының тұлғалық дамуын қалыптастыру сипатталады.
-
Образовательная программа 6B01408 Еңбек технологиясы және кәсіпкерлік мұғалімін даярлау
-
Несиелер 6
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1