Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тағам өнімдері қауіпсіздігінің қауіп-қатерін бағалау
-
Азық-түлік шикізаты мен тамақ өнімдерінің сапасын қамтамасыз ету. Дұрыс тамақтану саласындағы мемлекеттік саясат. НАССР жүйесі бойынша тамақ өнімдерінің қауіпсіздігін бағалау критерийлері. Уыттылық шегі белгіленбеген жағдайда қауіпті анықтау. Тамақ өнімдерінің қауіп-қатері мен қауіпсіздігін бағалау. Әлеуметтік-гигиеналық мониторинг. Микробиологиялық қауіпті факторлардың қаупін бағалау және технологиялық қоспаларды қолдану. Химиялық ксенобиотиктердің қауіптілігін бағалау.
-
Образовательная программа 7M07213 Тағам қауіпсіздігі
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 1