Тағам өнімдері қауіпсіздігінің қауіп-қатерін бағалау

  • Азық-түлік шикізаты мен тамақ өнімдерінің сапасын қамтамасыз ету. Дұрыс тамақтану саласындағы мемлекеттік саясат. НАССР жүйесі бойынша тамақ өнімдерінің қауіпсіздігін бағалау критерийлері. Уыттылық шегі белгіленбеген жағдайда қауіпті анықтау. Тамақ өнімдерінің қауіп-қатері мен қауіпсіздігін бағалау. Әлеуметтік-гигиеналық мониторинг. Микробиологиялық қауіпті факторлардың қаупін бағалау және технологиялық қоспаларды қолдану. Химиялық ксенобиотиктердің қауіптілігін бағалау.
  • Образовательная программа 7M07213 Тағам қауіпсіздігі
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 1
Top