Қолданыстағы білім беру бағдарламасы

7M07213 Тағам қауіпсіздігі в Жәңгір хан атындағы Батыс Қазақстан аграрлық-техникалық университеті

Оқыту нәтижелері

  • білім беру саясатының міндеттерін іске асыруда жоғары мектеп педагогикасының, кәсіптік білім берудің негіздерін білуін көрсету
  • жаратылыстану және әлеуметтік-экономикалық ғылымдар саласында жаңа білім алуға және оларды кәсіби қызметте пайдалану
  • әлеуметтік, этникалық, конфессиялық және мәдени айырмашылықтарды толерантты қабылдай отырып, ұжымды басқару
  • Халықаралық стандарттардың ұсынуымен сапа жүйесін жасау және енгізу арқылы тамақ өнімдерінің сапасы мен қауіпсіздігін қамтамасыз ету жұмыстарын ұйымдастыру
  • ғылыми қызметте және сапалы өнім жасау үшін тәжірибелік зерттеулердің әдіснамасы мен әдістерін қолдану
  • Өзінің жұмыс нәтижесін болжамдау, технологиялық үрдістерді бақылау және оның нәтижесін талдау
  • ақпаратты, процестерді, қызметті талдау және бағалау, өндірістік процестерді басқару кезінде проблемаларды сәйкестендіру
  • шет тілдерінің бірінде жазбаша және ауызша кәсіби коммуникация дағдыларын қолдану
  • Тамақ өнімдерінің сапасы және қауіпсізідік мәселесін шешуде инновациялықты, креативтілікті, кәсіпкерлік ойлаудың дамуын көрсетеді
  • Тағам өнімдерінде бұрмалау және сәйкестендірудің білімдерін, бұрмалауды анықтаудың әртүрлі әдістерін және тәсілдерінде қолдану
  • Тиімділігін көтеру нәтижесінде қауіпсіздікті талдау, құралдарды және әдістерді жасау және ГМО пайдалану туралы зерттеулерді өткізу
Top