Тағам қауіпсіздігінде қауіп-қатер менеджменті және коммуникациясы

  • Тамақ өндірісінің кәсіпорындарында сапа менеджменті жүйесін әзірлеу және енгізу. Тәуекелдердің ғылыми негізделген менеджментінің әдістемесі және негізгі тәсілдері. Тамақ өнімдерінің қауіпсіздігінің тәуекел менеджмент жүйесі. Қауіпті факторлар мен сыни бақылау нүктелерінің болуы. Тәуекелдер коммуникациясының сипаттамасы. Тәуекел коммуникация қызметтерінің ерекшеліктері. Коммуникацияның түрлері, функциялары және құралдары. Маркетингтік коммуникациялар. Орта деңгейдегі 5 КК7 бұқаралық, жергілікті коммуникациялар.
  • Образовательная программа 7M07213 Тағам қауіпсіздігі
  • Несиелер 4
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 1
Top