Тағам өнімдерін өндірудің заманауи әдістері

  • Қазақстанның тамақ өнеркәсібінің даму болашағы. Тамақ өнеркәсібіндегі инновациялық технологиялар. Нан–тоқаш, макарон, ликер-арақ өнімдерін және тамақ концентраттарын өндірудің инновациялық технологиялары. Ет және сүт өнімдерінің инновациялық технологиялары. Емдік профилактикалық мақсаттағы функционалдық өнімдердің инновациялық технологиялары. Тамақ өнімдерін өндіру кезіндегі экологиялық талаптар. Тамақ өнімдерін электромагниттік өңдеу әдістері. Жоғары қысымды өнімдерді өңдеу әдістері.
  • Образовательная программа 7M07213 Тағам қауіпсіздігі
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 1
Top