Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тағам қауіпсіздігінің критерийлері
-
Пән тағамдық құндылықтың және тамақ өнімдерінің қауіпсіздігінің негізгі критерийлерін, тағамдық шикізаттардың және тамақ өнімдерінің ластану көздерін, ксенобиотиктердің адам денсаулығына зиянды әсерін төмендету жолдарын, тамақ өнімдерінің сапасы мен қауіпсіздігін регламенттейтін нормативтік құжаттарды оқытады.
-
Образовательная программа 7M07211 Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 2