Ауылшаруашылық жануарларын азықтандыру

  • Пәннің мазмұны Азықтың химиялық құрамы мен сіңімділігі, анықтау әдістері. Азықтық қоректік заттардың сіңімділігі мен ассимиляциясы. Азықтың тағамдық құндылығын кешенді бағалау. Азық және мал азығының классификациясы. Жасыл және өрескел жем. Шырынды және концентрацияланған жем. Ауылшаруашылық жануарларын қалыпты тамақтандыру. Жануарларды рационды азықтандыру және рационды дайындау ережелері. Емізетін жануарларды тамақтандыру. Қойларды, жылқыларды, шошқаларды және құстарды бағамен азықтандыру.
  • Образовательная программа 6B06115 Цифрлық агрожүйелер мен кешендер
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top