Аквакультурада азық өндіру және балықтарды азықтандыру

  • Пән балықтың белгілі бір тағамдық заттарға қажеттілігін сандық бағалау, жемшөп құрамына кіретін тамақ өнімдерінің биологиялық құндылығын анықтау, құрама жемдегі компоненттерді анықтау әдістерін зерттейді. Жасанды жемшөптің кеңінен танымал отандық және шетелдік рецептураларының тиімділігін бағалау, аквамәдениетте жемшөп өндірісі мен азықтандырудың инновациялық технологияларын қолдану дағдыларын қалыптастырады.
  • Образовательная программа 7M08410 Аквакультура және су биоресурстары-1
  • Несиелер 3
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 1
Top