Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Азық өнімдерінің гигиенасы
-
"Тамақ өнімдерінің гигиенасы" пәнінің мақсаты тамақ өнеркәсібі мен ғылыми-зерттеу ұйымдарының бәсекеге қабілетті мамандарын даярлау және білім алушыларда білім саласында құзыреттілік пен дағдыларды қалыптастыру болып табылады: функционалды тамақ өнімдерінің технологиясы; биологиялық белсенді заттардың қол жетімділігін арттыру; өнімдерді байыту; ұзақ мерзімді сақтау өнімдерін ферменттеу; "таза қаптама" өнімдері, канцерогендердің деңгейін төмендету, жаңа компоненттерді іздеу және т. б.
-
Образовательная программа 7M09101 Ветеринария-1
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 2