Азық өнімдерінің гигиенасы

  • "Тамақ өнімдерінің гигиенасы" пәнінің мақсаты тамақ өнеркәсібі мен ғылыми-зерттеу ұйымдарының бәсекеге қабілетті мамандарын даярлау және білім алушыларда білім саласында құзыреттілік пен дағдыларды қалыптастыру болып табылады: функционалды тамақ өнімдерінің технологиясы; биологиялық белсенді заттардың қол жетімділігін арттыру; өнімдерді байыту; ұзақ мерзімді сақтау өнімдерін ферменттеу; "таза қаптама" өнімдері, канцерогендердің деңгейін төмендету, жаңа компоненттерді іздеу және т. б.
  • Образовательная программа 7M09101 Ветеринария-1
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 2
Top