Туризмдегі тамақтандыруды ұйымдастырудағы инновациялар

  • Мақсаты – қоғамдық тамақтандыру кәсіпорнының технологиялық деңгейі мен бәсекеге қабілеттілігінің өсуін қамтамасыз ету үшін туризмде қоғамдық тамақтандыру саласындағы инновациялық қызметті көрсету. Зерттеу аспектілері: тамақ дайындау процесін жақсартатын жабдықтар (Cookvak, Sousvide, cook-in, Thermomixing, Josper, Pacojet және т.б. сияқты инновациялық технологиялар); туристерді тамақтандыру саласындағы ақпараттық технологиялар («қоғамдық тамақтану орындарының веб-сайттары», «мобильді маркетинг», «мобильді қосымша»); азық-түлік кәсіпорындарын бірегейлік пен тартымдылықпен қамтамасыз ететін технологиялар (үстелдердегі планшеттік экран, сенсорлық дисплейлер, QR код, электронды мәзір, жарық диодты хабарландыру технологиясы, 3D тағамдық принтерлер, сенсорлық тағам өндірушілер, пісіруді көрсету үшін үш өлшемді проекцияларды және бейне картаны пайдалану, т.б.).
  • Образовательная программа 6B11101 Туризм
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 7
Top