Туризм индустриясындағы мейрамхана бизнесі Курстық жұмыс

  • Мақсаты – туристердің тамақтануы мен мейрамханалық істі ұйымдастыру қабілеттілігін қалыптастыру. Зерттеу аспектілері: мейрамханалық істің тарихы, қазіргі жағдайы, мәселелері, тамақтандыру кәсіпорындарының жіктелуі, жаңа мейрамхананы ұйымдастыру, мейрамхананың орналасуы, бейіндігі, ас мәзірі, клиентура, басқару құрылымы, технологиялық схемалары мен қызмет көрсету форма-лары, барды ұйымдастыру, қабылдаулар мен банкеттер, мейрамхананың өндірістік жұмысы, маркетинг және инновациялар.
  • Образовательная программа 6B11101 Туризм
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 7
Top