Жылқы және түйе шаруашылығы өнімдерін өндіру және өңдеу технологиясы

  • Жылқы мен түйенің биологиялық және өнімділік ерекшеліктерін, олардың өнімін өндіру және өңдеу технологиясын, қымыз, шұбат дайындау және олардың сапасына қойылатын талаптарды зерттейді. Жануарларға зоотехникалық бағалау жүргізу, азықтандыру, рационын құрастыру, бағып-күту, селекциялық-асылдандыру жұмыстарын жүргізу және жылқы мен түйе шаруашылығы өнімдерінің сапасын арттырудың әдістемесін, әдістерін әзірлеу дағдыларын қалыптастырады
  • Несиелер 5
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 2
Top