Қой шаруашылығы өнімдерін өңдеу технологиясы

  • Курстың мақсаты-біздің республикамызда және шетелде қой шаруашылығы өнімдерінің қазіргі жағдайын зерттеу. Пәнді зерделеу кезінде сыртқы-конституциялық және ішкі ерекшеліктері, өнімділіктің әртүрлі бағыттарындағы жануарлардың өнімділігі, асыл тұқымды жұмыс, қой шаруашылығы саласындағы өсімін молайтудың зоотехникалық негіздері туралы толық білім алу. Қой және ешкі шаруашылығы өнімдерін өндіру мен өңдеудің заманауи технологиясын зерделеу және игеру.
  • Несиелер 5
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 1
Top